MA-VR voor 14:00 besteld, volgende dag in huis U kunt ons bereiken op: 06 84 07 78 90 Tevens kunt u een chat starten door rechtsonder op de balk te drukken

Zakelijk Bestellen

Zakelijk Bestellen
Wilt u, namens uw bedrijf, smartphones in grotere aantallen inkopen? Dat is zeker mogelijk bij Next Mobile. Wij zullen, nadat u contact met ons heeft opgenomen, een op maat gemaakte offerte naar u opsturen. 

De smartphones van Next Mobile vallen onder de margeregeling. Dit betekent dat over de inkoop van uw smartphone geen BTW wordt geheven. Als zakelijke koper kunt u deze BTW uiteraard terugvorderen en wij snappen dat u graag hiervan gebruik wilt maken. Wij hebben de mogelijkheid om margegoederen als BTW te verkopen, dus wij kunnen BTW in rekening brengen mocht u hiervoor kiezen.

Wat zijn de voordelen van het zakelijk kopen bij Nextmobile?
U heeft een drietal voordelen wanneer u besluit zakelijk te kopen bij Nextmobile, namelijk garantie, service en kwaliteit. 

Garantie

Wij kunnen ons voorstellen dat het uitermate belangrijk voor u is dat u uw werknemers van smartphones kan voorzien zonder problemen. Om dat te garanderen hanteren wij garantie PLUS. Dit betekent dat uw telefoon 12 maanden garantie heeft. Blijkt uw telefoon echter defect te raken buiten de garantieperiode , dan helpen wij u verder. Uw smartphone kan dan kosteloos of tegen een gereduceerd tarief gerepareerd worden.


Service
Wanneer een smartphone niet werkt, zoals deze behoort te werken, zetten wij ons snel in om dit te verhelpen. Dit doen wij omdat wij snappen dat uw tijd zeer kostbaar voor is. De kosten en tijdomvang zullen altijd helder gecommuniceerd worden, zodat u ten alle tijde weet waar u staat.

Prijs
Hoewel prijs niet het allerbelangerijkste is voor u, snappen wij zeker dat dit een rol speelt. We hebben onze prijzen scherp opgesteld, zodat u de best prijs/kwaliteit verhouding krijgt. Bovendien krijgt u als zakelijke klant extra voordeel wanneer u 5 of meer toestellen bij ons afneemt. Neem contact met ons op, dan kunnen wij een gepersonaliseerde offerte voor u opstellen.

Bent u geinteresseerd en/of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.