MA-VR voor 14:00 besteld, volgende dag in huis U kunt ons bereiken op: 06 84 07 78 90 Tevens kunt u een chat starten door rechtsonder op de balk te drukken

Reparatie

Reparatie
Normaliter repareren wij geen toestellen. Echter is ons duidelijk geworden dat er erg veel inadequate reparateurs zijn. Vandaar dat wij hebben besloten om onze jarenlange ervaring in reparatie (wij repareerden onze eigen toestellen wanneer dit nodig was) te gebruiken om onze klanten extra van dienst te zijn. Onze reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren reparateurs met gebruik van originele onderdelen. 

Mocht u een telefoon hebben die gerepareerd dient te worden, dan kunt u het volgende doen: U kunt contact met ons opnemen, waarbij we u een indicatie kunnen geven van de prijs. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan stuurt u de telefoon op. Vervolgens wordt de telefoon gerepareerd en teruggestuurd (de telefoon zal veelvoudig worden getest om te verzekeren dat alles naar behoren werkt). Wij verlenen 12 maanden garantie op de gerepareerde onderdelen.

U kunt ook bij ons langskomen en genieten van een kopje koffie/thee, terwijl uw telefoon gerepareerd wordt (dit kan niet in alle gevallen). Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk om een afspraak te maken, alvorens u besluit langs te komen.