MA-VR voor 14:00 besteld, volgende dag in huis U kunt ons bereiken op: 06 84 07 78 90 Tevens kunt u een chat starten door rechtsonder op de balk te drukken

Over NEXTMOBILE

Over Nextmobile
Het is onze missie om klanten ten alle tijden te helpen. Om dit te benadrukken geven wij garantie PLUS op al onze smartphones. Dit betekent dat uw telefoon 12 maanden garantie heeft. Blijkt uw telefoon echter defect te raken buiten de garantieperiode , dan helpen wij u verder. Dit kan betekenen dat wij de telefoon kosteloos of tegen gereduceerde tarief repareren. Wanneer u uw telefoon aanschaft bij Next Mobile, dan moet u zeker zijn van gemak en zorgeloosheid. Klik hier voor de voorwaarden.

De volgende basisprincipes staan centraal bij Next Mobile: Kwaliteit, Service en Prijs.

Kwaliteit
Het is essentieel dat u, als consument, de best mogelijke kwaliteit geleverd krijgt. Om dit te waarborgen werken wij samen met geverifieerde bedrijven op het gebied van telecom. Dit betekent dat wij de garantie hebben dat de telefoons 100% in orde zijn. Om te zorgen dat onze klanten niet voor nare verassingen komen te staan, controleren wij al onze smartphones nogmaals op 30 punten.Ten slotte staan wij klaar voor onze klanten, mochten er vragen of verzoeken zijn. Hiermee beogen wij onze klanten een gerust en veilig gevoel te geven met betrekking tot aankopen bij Next Mobile.

Service
Een klant die bij ons komt met een probleem op het gebied van telecom, kan er zeker van zijn dat wij deze gaan oplossen. Uw telefoon kan kosteloos of tegen gereduceerde tarief worden gerepareerd. 

Het is uitermate belangrijk dat een klant met een verzoek of vraag altijd bij ons terecht kan. Dat is de reden dat wij niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ver daarbuiten bereikbaar zijn. Wij zijn, tijdens kantooruren bereikbaar via de telefoon, mail, Facebook, WhatsApp en chat. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken via WhatsApp.

Wij streven naar ontzettend snelle levering van uw smartphone. Op het moment dat uw bestelling is geplaatst, wordt het verzendproces in gang gezet. Wanneer u vóór 12:00 uur besteld, dan kunt u uw bestelling de volgende dag verwachten. Al onze pakketjes worden verzonden door middel van PostNL Track&Trace, dus u kunt uw smartphone ten allen tijde volgen.

Prijs
Prijs is ontzettend belangrijk voor onze klanten en dus ook voor ons. Wij willen onze klanten, de best ervaring en product leveren tegen de beste prijs mogelijk. Onze voorraad word ingezameld door providers. Doordat er geen bedrijven tussen ons en de inkoop van telefoons zitten, kunnen wij voordeliger inkopen. Daarmee kunnen we een betere prijs realiseren voor onze klanten.

Nextmobile handelsnaam
Next Mobile maakt onderdeel uit van TSAM B.V. TSAM is het moederbedrijf van Next Mobile en houdt zich bezig met het inkopen van smartphones, om deze vervolgens door te verkopen aan winkels. 

Bezoekadres Nextmobile
Vind u het lastig om een telefoon online te bestellen en/of wilt u de telefoon liever zien voordat u deze aanschaft? Dan bent u, op afspraak, van harte welkom in onze bezoekadres gevestigd te Zoetermeer.

Gegevens Next Mobile
  • Naam: TSAM B.V.
  • Handelend onder de naam: Next Mobile
  • Adres: Willem Dreeslaan 32
  • Postcode: 2729NH Zoetermeer
  • KVK registratienummer: 70849242
  • BTW nummer: NL858483786B01