MA-VR voor 14:00 besteld, volgende dag in huis U kunt ons bereiken op: 06 84 07 78 90 Tevens kunt u een chat starten door rechtsonder op de balk te drukken

Garantie PLUS

Garantie PLUS
Garantie PLUS is van toepassing op al onze smartphones. Wij zijn zeker van de producten die wij verkopen en willen onze klanten ten alle tijden helpen. De garantie van Next Mobile dekt alle defecten en incorrectheden met uitzondering van gebruikersschade. Mocht uw smartphone defect raken door gebruikersschade, dan kunt u alsnog bij ons terecht. Wij zullen hierbij een sterk gereduceerde reparatieprijs doorberekenen, zodat u weer snel uw smartphone kan gebruiken.

Gebruikersschade
Onder gebruiksschade wordt, onder andere, het volgende verstaan:

- Valschade zoals gebroken scherm of een gebroken achterkant
- Stootschade zoals deuken in de frame (die voor andere defecten zorgen)
- Drukschade zoals strepen en/of dode pixels in het scherm
- Waterschade/Vochtschade ontstaat wanneer toestel onder water of in een vochtige ruimte gebruikt wordt
- Slijtage: Door gebruik van het toestel slijten bepaalde onderdelen, dit kan onder andere het geval zijn voor de batterij en het laadpunt.

Geschillen
Mocht u van mening zijn dat uw smartphone defect is geraakt buiten uw schuld om, dan kunt u deze naar ons toesturen. Wij zullen onderzoeken wat de oorzaak van het defect van de telefoon is. Mocht onze onderzoek uitwijzen dat er sprake is van gebruikersschade en bent u het hier niet mee eens? Dan kunnen wij de telefoon opsturen naar een derde partij zoals Dynafix, Samsung of Apple voor een diagnose. Mocht u gelijk hebben en de telefoon is buiten uw schuld om defect geraakt, dan repareren we uw toestel kostenloos en worden de diagnose kosten door ons gedekt. Mocht echter blijken dat er gebruikersschade aanwezig is, dan zijn wij helaas genoodzaakt om onderzoekskosten in rekening te brengen. Tevens krijgt u de mogelijkheid om de telefoon te laten repareren voor een sterk gereduceerde prijs. Dit is natuurlijk niet het geval als u ons zorgeloos pakket aanschaft of als uw verzekering gebruikersschade dekt.