MA-VR voor 14:00 besteld, volgende dag in huis U kunt ons bereiken op: 06 84 07 78 90 Tevens kunt u een chat starten door rechtsonder op de balk te drukken

Cosmetische staat

Cosmetische staat
Alle toestellen van Next Mobile zijn met nauwkeurige software getest en functioneren technisch uitstekend. Visueel worden de toestellen onderverdeeld in drie categorieën,namelijk goed, zeer goed en zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw
De naam omschrijft de cosmetische staat perfect. De telefoon ziet er zo goed als nieuw uit. Bij deze cosmetische staat zijn er geen of nauwelijks gebruikssporen te zien. Deze cosmetische staat is perfect voor de mensen die niet bereid zijn de absolute hoofdprijs te betalen voor een nieuw toestel, maar dat toestel wel willen bezitten. Tevens is deze cosmetische staat perfect voor de mensen die zich ergeren aan iedere gebruiksspoor. Hierbij maakt het niet uit hoe licht deze gebruikssppoor is.

Zeer goed (Aanrader Next Mobile)
De smartphones die onder deze gradatie vallen zien er zeer goed uit. Wanneer onze medewerkers tijdens de beoordeling twijfelen tussen de zo goed als nieuw en zeer goed, dan valt de telefoon altijd onder zeer goed. Dit betekent dat de smartphones er fantastisch uitzien, maar net tekort komen om het als zo goed als nieuw te verkopen. Deze cosmetische staat is perfect voor de mensen die een stuk minder willen betalen voor hun smartphone, maar de staat ervan wel belangrijk vinden. 

Wij raden deze cosmetische staat aan omdat deze staat de beste kwaliteit/prijs verhouding heeft. Met andere woorden, u krijgt meer waar voor uw geld. 

Goed

Deze smartphones zijn gewoon goed, echter bevatten ze wel zichtbare gebruikssporen. De smartphones in deze staat zijn perfect voor de mensen die het minst mogelijk willen betalen, maar toch een goed toestel willen. Bij gebruik van een hoesje en/of screenprotector zou een groot deel van de gebruikerssporen kunnen worden verborgen.