Over Nextmobile

Onze missie is om klanten te allen tijde te helpen. Om dit te bereiken, streven wij een PLUS garantie na op alle smartphones. Dit betekent dat jouw telefoon een 12-maanden garantie heeft. Hoe dan ook, als het blijkt dat jouw telefoon schade heeft buiten de garantie periode, zullen wij je verder helpen. Dit betekent dat wij jouw telefoon gratis zullen repareren of met flinke korting. Wanneer jij je telefoon bij Next Mobile besteld, ben je zeker en zorg-vrij. Klik hier voor de voorwaarden.

De volgende basisprincipes zijn centraal voor Next Mobile: Kwaliteit, Service and Prijs.

Kwaliteit

Het is essentieel dat jij, als klant, de beste kwaliteit ontvangt. Om dit te garanderen werken wij samen met diverse bedrijven in de telecomsector. Dit betekent dat wij de garantie hebben dat alle telefoons in optimale staat zijn.  Om er zeker van te zijn dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan, kijken wij alle telefoons na op 30 punten.  Ook staan wij altijd open voor vragen of verzoeken. Hiermee geven wij onze klanten een zeker en vertrouwd gevoel bij het bestellen bij Next Mobile.

Service

Een klant die bij ons komt met een probleem met hun telefoon, kan er zeker van zijn dat wij dit probleem zullen oplossen. Jouw telefoon kan gerepareerd worden, dit gebeurt gratis of met hoge kortingen!

Het is heel erg belangrijk dat een klant met een vraag of verzoek altijd in contact met ons kan komen. Dat is de reden dat wij niet alleen bereikbaar zijn tijdens kantoortijden, maar ook hierbuiten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op kantoortijden en via mail, Facebook, WhatsApp en chat. Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar op Whatsapp.

Wij streven naar extreem snelle bezorging van jouw smartphone. Zodra de bestelling geplaatst wordt,  wordt het bezorging proces in gang gezet. Wanneer je voor 12:00 bestelt, kan je je bestelling de volgende dag verwachten. Al onze pakketten worden verzonden door PostNL, hier ontvang je je Track & Trace code. Zo kan je je bestelling elk moment van de dag volgen.

Prijs

De prijs is erg belangrijk voor onze klanten en daarom ook voor ons. Wij willen onze klanten voorzien van de beste producten en ervaringen, dit voor een scherpe prijs. Onze voorraad is geleverd door leveranciers. Omdat er geen bedrijven tussen het in- en verkopen van telefoons zitten, kunnen wij deze goedkoper inkopen. Op deze manier kunnen wij een betere prijs realiseren voor onze klanten.

Nextmobile

Next Mobile is onderdeel van TSAM BV. TSAM is het moederbedrijf van Next Mobile en is gespecialiseerd in het verkopen van smartphones, om deze vervolgens door te verkopen aan winkels.

Bezoek adres Nextmobile

Vind je het lastig om een telefoon online te bestellen en/of vind je het fijn om de telefoon eerst te zien voordat je deze bestelt? Maak dan een afspraak om bij ons op locatie in Zoetermeer te komen kijken!

Gegevens Next Mobile

Naam:

TSAM BV

Actief onder de naam:

Next Mobile

Adres:

Willem Dreeslaan 32

Postcode:

2729NH Zoetermeer

KvK nummer:

70849242

BTW nummer:

NL858483786B01